( 4.2 635 )

ریاحین ـ آيت‌الله عباس كعبی، عضو مجلس خبرگان در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) با تسليت ايام شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) درباره ابعاد سياسی شخصيت ايشان گفت: حضرت فاطمه(س) معيار و ملاك تشخيص حق از باطل و شاخصی برای شناخت اسلام ناب محمدی در پرتو ولايت و رهبری الهی است.

وی اظهار كرد: بر اساس احاديث مشهوری كه در كتب معتبر روايی اهل سنت مانند صحيح بخاری و صحيح مسلم وجود دارد حضرت صديقه كبری(س) به عنوان جگرگوشه پيامبر اكرم(ص) كسی است كه خداوند به رضای او راضی می‌شود و برای غضب او غضبناك می‌شود. در كتب معروف روايی در بخش «فیء» وقتی بحث فدك مطرح می‌شود آمده است حضرت فاطمه زهرا(س) در حالی رخت از اين جهان بست كه از غاصبان فدك غضبناك بود.

عضو مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: يكی ديگر از امور قطعی آموزه‌های اسلامی اين است كه هر مسلمانی بايد امام و رهبر داشته باشد و طبق احاديث مشهور كه در كتب روايی معروف اهل سنت آمده است اگر كسی بدون رهبر و ولی بميرد بر مرگ جاهليت مرده است، در حالی كه حضرت صديقه كبری(س) با خليفه اول بيعت نكرده بود مشخص می‌شود امام ايشان كسی جز اميرالمؤمنين علی(ع) نبوده است.

آيت‌الله كعبی عنوان كرد: از اين بابت بايد گفت اصلا وجود حضرت فاطمه زهرا(س) در حد خود سند حقانيت مذهب اهل بيت(ع) و ولايت حضرت علی(ع) است و ارزش اين سند كمتر از حديث غدير و حديث ثقلين نيست.

وی تأكيد كرد: به عبارتی وجود حضرت فاطمه زهرا(س) و حوادثی كه در صدر اسلام در دفاع از ولايت مولا اميرالمؤمنين(ع) افتاد بهترين گواه بر حقانيت مكتب اهل بيت(ع) است.

عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم افزود: نكته ديگر اينكه حضرت فاطمه(س) در خطبه فدكيه در جمع اصحاب پيامبر(ص) در واقع مانيفست و منشور معارف الهی و نبوی را اعلام كردند و از ولايت با بصيرت، شجاعت و قدرت تمام دفاع كردند؛ اين خطبه آنقدر ارزشمند است كه بايد به عنوان فرهنگ فاطمی در تبيين معارف اسلامی به فرهنگ عمومی جامعه اسلامی تبديل شود.

وی تصريح كرد: اقدام مهم ديگر حضرت فاطمه زهرا(س) همراهی با حضرت علی(ع) است كه به همراه فرزندانشان به خانه‌های اصحاب پيامبر می‌رفتند و واقعه غدير را برای آنها بازگو می‌كردند و به عبارتی حضرت زهرا(س) پس از جريان سقيفه حديث غدير را از صحابه حاضر در صحنه مطالبه می‌كرد و انتظار داشت كه به حقانيت و ولايت اميرالمومنين علی(ع) شهادت دهند.

عضو مجلس خبرگان رهبری اظهار كرد: اقدام ارزشمند ديگر حضرت اين بود كه هيچ‌گاه دستگاه خلافت را به رسميت نشناخت و با محوريت رهبری اميرالمؤمنين(ع) به عنوان پايگاه مستحكم ولايت مردم را به سمت دفاع از ولايت هدايت می‌كردند به گونه‌ای كه حضرت علی(ع) تا زمانی كه حضرت زهرا(س) در قيد حيات بودند با دستگاه خلافت بيعت نكرد و اين مطلب نيز در كتب معتبر روايی اهل سنت وجود دارد.

 

Review Count : 0 Review

0/700
Change the CAPTCHA code