دعایی كه حضرت زهرا (س) به سلمان آموخت
ریاحین ـ كتاب «صحیفه فاطمیه» به قلم حجتالاسلام حمید احمدی جلفایی كه مشتمل بر احادیث و كرامات حضرت فاطمه (ع) است، در آستانه سالروز شهادت حضرت زهرا سلامالله علیها به چاپ پانزدهم رسید.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج وابسته به بعثه مقام معظم رهبري، به دلیل استقبال مخاطبان، كتاب «صحیفه فاطمیه» مشتمل بر احادیث و كرامات حضرت زهرا سلامالله علیها، در بهار امسال و همزمان با ایام فاطمیه به چاپ پانزدهم رسید تا در مجموع ۶۰ هزار بار چاپ شده باشد. در این كتاب خطبهها، كلمات قصار، ادعیه، اشعار، فضائل، كرامات و سایر ملحقات حضرت در شش فصل گرد آمده است.
در فصل پنجم كتاب «صحیفه فاطمیه» به ادعیه و حرز متعلق به آن حضرت پرداخته است.
دعای حضرت در دفع تب شدید و دوری از غضب خدا از جناب سلمان فارسی نقل است كه فرمود: به خدا سوگند، از روزی كه حضرت فاطمه زهرا (س) این دعا را به من آموختند آن را به بیش از هزار نفر در مكه و مدینه كه همگی مبتلا به تب شدید بودند تعلیم دادم و همه آنها با قرائت این دعا صحت كامل یافتند.
و البته در برخی از منابع، اثر دیگری نیز بر این دعا نقل شده است بدین مضمون كه؛ حضرت فاطمه (ع) پس از تعلیم آن به جناب سلمان فرمودند: «و نیز اگر میخواهی در روز قیامت خداوند را ملاقات كنی در حالی كه از دست تو در سخط و غضب نیست، این دعا را بسیار بخوان»
و اما متن دعا این است:
«بسماللهالرحمنالرحیم، بسمالله النور، بسمالله نور النور، بسمالله نور علی نور، بسم الله الذی هو مدبر الامور، بسم الله الذی خلق النور من النور، الحمد الله الذی خلق النور من النور، و انزل النور علی الطور، فی كتاب مسطور، فی رق منشور، بقدر مقدور، علی نبی محبور، الحمدالله الذی هو بالعز مذكور، و بالفخر مشهور، و علی السراء و الضراء مشكور: و صلی الله علی سیدنا محمد و آله الطاهرین».
بنام خداوند رحیم و مهربان، بنام خداوند نور، بنام خداوند نور در نور، بنام خداوند نور بر نور، بنام خداوندی كه به دست اوست تدبیر همه امور، بنام خداوندی كه خلق فرمود نور را از نور و سپاس خداوندی را كه خلق فرمود نور را از نور و نازل كرد نور را بر كوه طور، در نوشتهای دارای سطور، در صحیفهای گسترده به اندازه مقدور برای پیغمبر امین و نیكوكار و محبور! سپاس خدایی را كه به عزت در بین بندگانش یاد میشود و به فخر و عظمت مشهور است و در نهان و آشكار شكر و سپاس او میشود! خداوند برمحمد و آل محمد درود بفرستد»! [مكارم الاخلاق ص۴۱۸؛ دلائل الامامة ص ۲۸؛ بحارالانوار ج۹۲ ص ۲۷]